Patricia de Sain

blijft ontwikkelen en haalt het beste uit mens en organisatie

Wie ik ben

Ik ben Patricia, een vrouw die geniet van het leven, van aanpakken en resultaat behalen weet én het beste uit deze combinatie probeert te halen. Het is mijn drijfveer om mezelf en anderen te blijven ontwikkelen en zo te komen tot meer plezier en succes in leven en werk.
------
Dit is mede ingegeven vanuit persoonlijke ervaring - mijn vader is veel te jong overleden -  dat ‘het leven te kort is om te lang ongelukkig te zijn’.
------
Doordat ik doe wat ik leuk vind, werk ik vol passie & met plezier en sta ik voor professionaliteit & prestatie.
------
Deze power geef ik graag door.

DOWNLOAD HIER MIJN CV
“Leven is lijden, lijden is leren, leren is groeien, groeien is genieten.
Kortom: leven is genieten!”

Anderen over mij

Patricia begeleidt als HR-interim-manager, organisatieadviseur, coach en trainer, jou en/of jouw bedrijf bij de veranderingen die nodig zijn om er het beste uit te halen. De Sain werkt en heeft daardoor enthousiaste referenten in meerdere sectoren waaronder retail, logistiek, welzijn en overheid.

Patricia is een pittige teamleider die in staat is het team naar een hoger plan te brengen. Inhoudelijk doorgrondt ze het P&O vak. Daarnaast is ze in staat om samenwerking te verbeteren. Ze herkent patronen in teams en weet deze te doorbreken. Ze draagt in coachende zin bij aan de persoonlijke ontwikkeling van teamleden en is tegelijkertijd sparring partner voor management. De 5 P's waar ze voor staat, maakt ze waar!
Margriet de Zoete - Afdelingshoofd Bedrijfsvoering bij Gemeente Oud-Beijerland
Patricia is een zeer stevige partner van alle partijen waar je binnen het gemeentelijk apparaat mee te maken krijgt, inclusief het politieke krachtenspel. Je kunt in een dergelijk krachtenveld alleen succesvol acteren als je volstrekt duidelijk maakt dat je je 'eigen' positie inneemt, dat je bereid bent te knokken voor datgene waarvoor je 'zelf' gekozen hebt je aan te verbinden, als je kunt luisteren naar alle andere spelers en als je in staat bent om kritisch naar je eigen aandeel te kijken in de dingen die gebeuren. Patricia kan dat en dat maakte en maakt haar succesvol.
Peter Vonk - Eigenaar VONK functionele mensenkennis
Insteek van Patricia is altijd vanuit positiviteit in gesprek te zijn met haar omgeving. Daarnaast schroomt ze niet haar mening, ook al is deze afwijkend, te uiten. Dit doet ze altijd op een manier van wederzijds respect! Hierdoor geeft ze mensen in haar omgeving stof tot nadenken mee.
Geert te Velde - Head of Sales Netherlands at Carpetright Europe
Patricia is een people manager met zowel uitstekende theoretische als praktische ervaring in change management. Zij kan uitstekend omgaan met het wel en wee van een politieke omgeving. Daarnaast is zij prettig in de omgang met een goed ontwikkeld oog voor de ander.
Jane Zuidema - CEO MANS Adviesgroep
Patricia is een mensgerichte manager met een doorpak mentaliteit die het beste in mensen naar boven haalt. Zij komt afspraken na, is gericht op resultaat en is een meester in verandermanagement. Zij heeft in een relatief korte periode de afdeling P&O weer op de kaart gezet en zichtbaar gemaakt binnen en buiten de organisatie. Daarnaast is het een prettig mens om mee om te gaan. Altijd attent en zeer bewust (en maakt ook anderen bewust) van ook de leuke dingen in het leven.
Wil van Eeden - Manager Gemeente Leusden

Wat kan ik voor je doen?

Je interesse in wat ik doe en hoe ik werk is waarschijnlijk niet voor niets. Ik ben reuze nieuwsgierig naar wie jij bent en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Mail mij op: patricia@desainwerkt.nl

De Sain werkt
Hogedijk 4A
2445 BC Aarlanderveen
Tel. +31 (0)6 301 354 23

© 2016 DE SAIN WERKT! - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN